MIJN persoonlijke ruimte
Wedstrijd
Win 1 jaar
GRATIS elektriciteit
Intercommunale opzoeken
Contactgegevens (telefoon, adres, email,...) terugvinden
Verhuis
Regel uw verhuis van uw oud naar uw nieuw adres met uw leverancier

GreenBazaar.be

GreenBazaar.be is het internetportaal bij uitstek om de verkoopspunten terug te vinden van producten en diensten die de duurzaamheidscriteria respecteren. GreenBazaar is een uiterst vernieuwend concept voor het verspreiden van informatie over en het verkopen van duurzame producten en diensten : 14% van onze bezoekers verklaren reeds een product te hebben gekocht dat op GreenBazaar.be werd vermeld. Via Greenbazaar.be kan de consument informatie inwinnen over het duurzaam karakter, de kwaliteit en de prijs van deze producten om vervolgens tot een aankoop over te gaan. Vandaag de dag zijn meer dan 1000 verkoopspunten in België vermeld op onze site. Dit aanbod neemt nog elke dag toe!
GreenBazaar.be verzamelt alle verbruiksdomeinen: huis/tuin, eco-bouw, energie, mobiliteit, kantoor, financiële producten, toerisme, hobby, voeding, mode, gezondheid&cosmetica, geschenken, etc.
GreenBazaar.be onderscheidt zich dankzij een duidelijke, geloofwaardige en gecontroleerde verklaring van het duurzaam karakter van de vermelde producten en diensten. Geen enkele andere website rond bewust verbruiken kent een dergelijke, grondige en onafhankelijke controle. GreenBazaar.be is bijgevolg een waar toonbeeld van duurzame geloofwaardigheid geworden.
Als particulier/consument, kan u 3 voordelen bekomen door u in te schrijven op greenbazaar.be:

   • u wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de nieuwigheden op de website (Newsletter "GreenNews")
   • u kan deelnemen aan een groepsaankoop van een product of een dienst
   • u kan genieten van kortingen bij bepaalde verkopers/aanbieders van producten/diensten aanwezig op
      GreenBazaar.be.