UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers

UNIZO, de Unie van Zelfstandige Ondernemers verenigt ongeveer 85.000 ondernemers, zelfstandigen, KMO's en vrije beroepen in Vlaanderen en Brussel van eenmanszaak tot groei-KMO uit alle sectoren. Daarmee is het de grootste ondernemersorganisatie. UNIZO behartigt de ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. UNIZO geeft aan de leden advies, informatie en organiseert opleidingen en netwerking. De organisatie steunt op een lange historische traditie. Die gaat terug tot 1899.
Meer informatie kan u terugvinden op www.unizo.be


Om de Vlaamse KMO’s verder te ondersteunen werd het project ENERGIECOACH opgestart. ENERGIECOACH is een erg toegankelijk, allesomvattend programma om op maat van uw bedrijf te starten met een energiebeleid of om uw energiebeleid verder op punt te stellen. Met ENERGIECOACH haalt u een eenvoudig maar bijzonder doeltreffend systeem in huis dat u helpt om het energiebeleid in uw bedrijf op een professionele wijze aan te pakken


U kiest uit een waaier van mogelijkheden: van handige checklists over praktijkgerichte workshops tot nuttige energietools. Kortom, met ENERGIECOACH optimaliseert u niet alleen het energiebeleid in uw KMO door uw energieverbruik te verminderen, u werkt tegelijkertijd mee aan het behalen van de Kyoto-doelstellingen. Daarbovenop bespaart u op uw energiekosten.


Meer informatie kan u terugvinden op www.energiecoach.beEnergiecoach