Elegant lanceert Be Ready: groene energie tegen een vaste tarief

Elegant lanceert Be Ready: groene energie tegen een vaste tarief
  • 01.07.2021
  • Laatste update: 25.08.2021
  • Kurt Deman
  • 1 min

Energieleverancier Elegant introduceert met Be Ready een nieuwe tariefformule voor stroom en aardgas. Het koppelt groene stroom aan een vast tarief. Elegant biedt ook een vergoeding voor de stroom die je op het injecteert.

Elegant is sinds enkele jaren actief op de energiemarkt. De leverancier behaalde in mei 2021 een marktaandeel van 2,27% in Vlaanderen en haalde enkele jaren geleden enkele groepsaankopen binnen. Elegant opteert vooral voor communicatie via elektronische weg en beperkt zijn dienstverlening tot zijn kernactiviteiten: het leveren van groene stroom en aardgas.

Met de nieuwe tariefformule Be Ready veranderen de vaste vergoeding en energieprijs niet gedurende de eerste twaalf maanden na een overstap. De leverancier betaalt eigenaars van zonnepanelen een bovengemiddelde vergoeding voor de niet-verbruikte stroom die ze op het net injecteren.

Benieuwd naar hoe de prijs van Elegant zich ten opzichte van de concurrentie bevindt? De vergelijkingsmodule van Mijnenergie.be schept duidelijkheid!

Wist je dat je flink kan besparen op energie?
Dat doe je door regelmatig energieleveranciers met elkaar te vergelijken via Mijnenergie.be. Besparen op je energiefactuur begint door op volgende knop te klikken.
Ja, ik wil besparen