Energieleverancier Total wordt TotalEnergies

Energieleverancier Total wordt TotalEnergies
  • 04.06.2021, 16:06
  • Laatste update: 25.08.2021, 13:08
  • Kurt Deman
  • 1 min

Total heeft zijn naam veranderd in TotalEnergies. Voor de klanten van de energieleverancier die zich tot de zakelijke klant richt, blijven de contractvoorwaarden en service onveranderd. 

TotalEnergies Gas & Power levert energie aan professionele klanten, bedrijven en industrieën in England, Frankrijk, Spanje, Duitsland, en sinds 2013 ook in België en Nederland.

De naamsverandering van Total naar TotalEnergies kadert in de maatschappelijke transitie naar hernieuwbare energie, die de energieleverancier onder meer ondersteunt met oplossingen voor elektrische mobiliteit en de installatie van zonnepanelen .

“In die context veranderen de groep Total en haar merken hun naam in TotalEnergies, een merk dat haar klanten steeds beter betaalbare, meer beschikbare en schonere energie aanbiedt. Total Gas & Power maakt deel uit van deze groep en wordt dus ook TotalEnergies”, luidt het.

TotalEnergies wijst erop dat enkel zijn naam verandert, maar het dagelijkse beheer en de leveringscontracten ongewijzigd blijven.