MIJN persoonlijke ruimte
Wedstrijd
Win 1 jaar
GRATIS elektriciteit
Intercommunale opzoeken
Contactgegevens (telefoon, adres, email,...) terugvinden
Verhuis
Regel uw verhuis van uw oud naar uw nieuw adres met uw leverancier

Energieleveranciers | Energieprijzen vergelijken

Kies hieronder het type energie dat U wenst te vergelijken.

Onze prijsvergelijker voor energie : bijkomende informatie

Selecteer het type energie waarvoor U een prijsvergelijking wenst te doen om de energieprijzen te vergelijken in uw regio en te zien wie de voordeligste energieleveranciers zijn voor u.

Dankzij onze gratis prijsvergelijkingsdienst om de energieleveranciers te vergelijken, kan U de verschillende energietarieven vergelijken op basis van uw specifiek energieverbruik of uw type woning om een voordeligste energietarief te vinden voor uw elektriciteit en/of aardgas. Indien u over elektronische energiefacturen (in PDF-formaat) beschikt, kan u ook uw laatste jaarlijkse afrekeningsfactuur op te laden zodat ons systeem automatisch uw verbruik voor elektriciteit en aardgas kan inlezen.

Onze vergelijkingstool voor energieprijzen is 100% onafhankelijk van de energieleveranciers en heeft als doel U volledig te informeren. Hiermee kan U makkelijk de verschillende energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen naar een voordeliger leverancier voor uw elektriciteit en/of aardgas.

Onze energieprijsvergelijker is ook gebruiksvriendelijk en biedt U nog meer functionaliteiten aan dan de prijsvergelijkingsmodule van de verschillende regulatoren van de elektriciteit- en aardgasmarkt : de VREG in Vlaanderen (de V-Test voor gezinnen en de V-Test voor kleine bedrijven), de CWAPE in WalloniŽ (compacwape.be - gezinnen & kleine bedrijven) en Brugel in Brussel (brusim.be - gezinnen & kleine bedrijven).
In tegenstelling tot de V-Test van de VREG, Compacwape van de CWaPE en Brusim van Brugel integreert onze prijsvergelijker ook de lopende promoties en kortingen die gegeven worden door de energieleveranciers wat U de mogelijkheid geeft om uw prijsvergelijking te doen al dan niet inclusief promoties en kortingen.
Onze vergelijkingsmodule laat U toe om de tarieven van de verschillende energieleveranciers te vergelijken vertrekkend van uw jaarlijks elektriciteit- en/of gasverbruik maar ook op basis van uw type woning wanneer U verhuist of U geen idee heeft van uw energieverbruik (ook een extra optie tov. de prijsvergelijkingsmodule van de VREG, de CWaPE of Brugel).
Op Mijnenergie.be kan U bijkomend uw contract online regelen rechtstreeks met de leverancier van uw keuze, uw gepersonaliseerde ruimte creŽren ...