HomepaginaEnergieleveranciers vergelijken

Energieleveranciers vergelijken

Vergelijk energieprijzen in België

Kies hieronder het type energie dat u wenst te vergelijken.

Onze prijsvergelijker voor energie

Bijkomende informatie

Selecteer het type energie waarvoor U een prijsvergelijking wenst te doen om de energieprijzen te vergelijken in uw regio en te zien wie de voordeligste energieleveranciers zijn voor u.

Dankzij onze gratis prijsvergelijkingsdienst om de energieleveranciers te vergelijken, kan u de verschillende energietarieven vergelijken op basis van uw specifiek energieverbruik of uw type woning om het voordeligste energietarief te vinden voor uw elektriciteit en/of aardgas. Indien u over elektronische energiefacturen (in PDF-formaat) beschikt, kan u ook uw laatste jaarlijkse afrekeningsfactuur opladen zodat ons systeem automatisch uw verbruik voor elektriciteit en aardgas kan inlezen.

Onze vergelijkingstool voor energieprijzen is 100% onafhankelijk van de energieleveranciers en heeft als doel u volledig te informeren. Hiermee kan u makkelijk de verschillende energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen naar een voordeliger leverancier voor uw elektriciteit en/of aardgas.

Voor partners worden altijd de producten opgenomen die actief gecommercialiseerd worden via vergelijkingssites. Om de gebruiker toe te laten na te gaan hoe zijn huidige leverancier zich positioneert in de vergelijker, worden van de niet-partners de producten getoond, indien de gebruiker deze leverancier kiest als huidige leverancier.

Onze energieprijsvergelijker is ook gebruiksvriendelijk en biedt U nog meer functionaliteiten aan dan de prijsvergelijkingsmodule van de verschillende regulatoren van de elektriciteit- en aardgasmarkt: de VREG in Vlaanderen (de V-Test voor gezinnen en de V-Test voor kleine bedrijven), de CWAPE in Wallonië (compacwape.be - gezinnen & kleine bedrijven) en Brugel in Brussel (brusim.be - gezinnen & kleine bedrijven).

In tegenstelling tot de V-Test van de VREG, Compacwape van de CWaPE en Brusim van Brugel integreert onze prijsvergelijker ook de lopende promoties en kortingen die de energieleveranciers geven. Dit geeft u de mogelijkheid om uw prijsvergelijking te maken al dan niet inclusief promoties en kortingen.

Onze vergelijkingsmodule laat U toe om de tarieven van de verschillende energieleveranciers te vergelijken vertrekkend van uw jaarlijks elektriciteit- en/of gasverbruik maar ook op basis van uw type woning wanneer U verhuist of U geen idee heeft van uw energieverbruik (ook een extra optie tov. de prijsvergelijkingsmodule van de VREG, de CWaPE of Brugel).

Op Mijnenergie.be kan U bijkomend uw contract online regelen rechtstreeks met de leverancier van uw keuze, uw gepersonaliseerde ruimte creëren ...