Energieleverancier Antargaz

Antargaz is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Antargaz bouwt zijn activiteiten als energieleverancier in ons land af. Contracten van onbepaalde duur worden nu opgezegd. Verbintenissen met een vaste looptijd blijven doorlopen, al staat de energieleverancier er ook voor open dat die worden overgenomen door een andere speler. Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Antargaz. 


Antargaz is een filiaal van de Amerikaanse groep UGI Corporation, een wereldspeler in de gasdistributie, opgericht in 1882. De energieleverancier verdeelt gas (propaan, butaan) in de Benelux. Sinds 2019 biedt Antargaz ook elektriciteit in België.

Wat levert Antargaz?

Antargaz levert vloeibare petroleumgassen via flessen, tanks en netwerken voor zowel de particuliere als de professionele markt. In gastanks kan dat bovengronds, ondergronds of met in netwerk geplaatste gastanks. De gasflessen zijn verkrijgbaar in volumes van 5 tot 46,5 kilogram met butaan en propaan. De leverancier ziet voor de flessen toepassingsmogelijkheden voor onder meer de keuken, barbecue, vrije tijd, doe-het-zelvers en plaatselijke verwarming.

Pakketten en extra diensten

Antargaz verkoopt zijn aardgas enkel aan een variabel tarief, gebaseerd op de Nederlandse groothandelsprijzen (TTF-index). Voor elektriciteit gaat de leverancier voor zijn variabele tarieven uit van de Belgische elektriciteitsbeurs Belpex. Antargaz staat garant voor het bijvullen en onderhouden van de gastank, maar biedt verder geen aanvullende producten of diensten.

Wat belooft Antargaz?

  • Het hele jaar door een lage en transparante prijs. Die zorgt volgens de leverancier voor meer gemoedsrust dan tijdelijke acties, voordelen en promoties.
  • Transparante communicatie over de marges.
  • Een vlot bereikbare klantendienst.
  • Een contract in heldere taal.
  • Gasflessen met een waarborgsysteem: je betaalt dan alleen de prijs van het gas.
  • De beschikbaarheid van gasflessen in meer dan duizend verdeelpunten in de Benelux.

Wat maakt Antargaz uniek?

Antargaz biedt verschillende mogelijkheden, ook voor wie niet over een aardgasaansluiting beschikt. De leverancier kiest voor duidelijkheid met eenzelfde tarief voor elke klant.

Antargaz vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je Antargaz met andere energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties