Energieleverancier Bee

BEE (Belgian Eco Energy) is het enige Belgische energiebedrijf voor bedrijven dat een totaalservice op vlak van energie aanbiedt: BEE energie ontwikkelt, financiert, bouwt en exploiteert nieuwe duurzame productie-installaties, produceert groene stroom en warmte, en levert een energieoplossing op maat. BEE wil lokale energie-oplossingen bieden aan de beste voorwaarden en daarmee bedrijven bijstaan in hun verduurzaming.


BEE energie is een 100% Belgisch energiebedrijf, opgericht in 2010 door drie ervaren energieondernemers en in handen van het management en sterke familiale aandeelhouders. Met eigen groene warmtecentrales, wind- en zonneparken voorziet BEE energie haar klanten van lokaal opgewekte energie.
De focus van BEE energie ligt op hernieuwbare energie: wind, bio en groene warmte. BEE ontwikkelt, financiert, bouwt en baat hernieuwbare energie-installaties uit en levert de opgewekte groene energie aan haar B2B-klanten. Als challenger van de grote spelers is BEE dus ook investeerder in energieprojecten.

Wat levert BEE?

BEE levert elektriciteit en gas. BEE elektriciteit en BEE gas zijn 100 procent duurzaam, opgewekt in eigen installaties en een eigen netwerk van lokale energieoplossingen. BEE wekt op grote schaal lokale, hernieuwbare energie op via zonnepanelen, windturbines of groene warmtecentrales, en levert die direct of indirect aan bedrijven.
Het netwerk van productie-installaties genereert grote overschotten aan energie die niet op locatie kunnen afgenomen worden. Aangevuld met energie, aangekocht bij andere decentrale producenten en op de groothandelsmarkten, kan BEE aan een zeer competitieve prijs energie aanbieden.

Pakketten en extra diensten

BEE energie biedt zowel voor elektriciteit als aardgas variabele tarieven aan, die rekening houden met uw verbruiksprofiel.

Extra diensten

BEE volgt uw energiedossier op en heeft de juiste expertise in huis om u over te schakelen naar een vaste prijsformule bij gunstige marktopportuniteiten tijdens de volledige contractduur.

Wat belooft BEE?

BEE energie garandeert energiezekerheid en doet dat maximaal via eigen duurzame productie-installaties en aan de beste voorwaarden, met transparante prijsformules en rekening houdend met jouw verbruiksprofiel. Op basis van deze parameters en op maat van jouw bedrijfsactiviteiten, zal BEE energie je de meest gunstige energieformule aanbieden.

Wat maakt BEE uniek?

BEE energie is het enige Belgische B2B-energiebedrijf dat een totaalservice op vlak van duurzame energie aanbiedt. BEE wekt niet alleen eigen duurzame energie op, het staat bedrijven ook bij in de ontwikkeling van hun eigen energieprojecten.

BEE vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties