Energieleverancier Brusol Energie

Brusol Energie levert elektriciteit aan Brusselse gezinnen. Wil je weten of Brusol Energie bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Brusol Energie.


Brusol Energie vormt een onderdeel van Brusol, dat op zijn beurt deel uitmaakt van het bedrijf EnergyVision. EnergyVision is naar eigen zeggen de grootste industriële zonnepanelenbouwer in België. Brusol installeert zonnepanelen gratis in Brussel en verkoopt in ruil groenestroomcertificaten door op de energiemarkt. Daarnaast is het bedrijf onder de noemer Brusol Energie sinds kort ook elektriciteitsleverancier.

Wat levert Brusol Energie?

Brusol Energie levert 100% groene en lokale stroom, afkomstig van hernieuwbare energiebronnen binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Pakketten en extra diensten

Een energiecontract bij Brusol Energie is enkel mogelijk in combinatie met zonnepanelen van Brusol. De tarieven zijn gekoppeld aan de Belpex M-index en worden maandelijks aangepast in functie van de gemiddelde maandprijzen.

Wat belooft Brusol Energie?

  • Elke kWh energie is afkomstig van hernieuwbare energiebronnen binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
  • De kracht van het ISO-gecertificeerde bedrijf EnergyVision, dat al ruim 880.000 zonnepanelen heeft geïnstalleerd.

Wat maakt Brusol Energie uniek?

Waar andere energieleveranciers zonnepanelen als aanvullende dienst aanbieden, is Brusol als energieleverancier net gegroeid uit zijn specialisatie in zonnepanelen. Op het vlak van zonnepanelen springt het verdienmodel in het oog, waarbij de eigenaar over gratis zonnepanelen beschikt en Brusol de groenestroomcertificaten verkoopt.

Brusol Energie vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties