Energieleverancier Cociter

Cociter is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Cociter bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Cociter.


Cociter levert groene stroom aan particuliere klanten en kleine professionele verbruikers in Wallonië. Wilt u weten of Cociter bij u past? Hieronder vindt u meer informatie over energieleverancier Cociter. Cociter is een Waalse coöperatieve vennootschap. Ze brengt verschillende erkende Waalse burgercoöperaties samen die hernieuwbare elektriciteit produceren.

Wat levert Cociter?

Cociter levert honderd procent groene en lokale stroom. De coöperatie financiert en bouwt projecten voor de productie van groene energie.

Pakketten en extra diensten

Cociter biedt (tijdelijk enkel energie voor zijn coöperanten. Cociter levert geen aanvullende diensten.

Wat belooft Cociter?

  • Cociter dekt met zijn tarieven enkel de werkelijke kosten, inclusief de aankoop van groene stroom geproduceerd door aangesloten coöperaties. Dat resulteert in competitieve en stabiele prijzen voor de leden van de aangesloten coöperaties.
  • 100% groene, lokale energie van en voor burgers.
  • Een dienstverlening op maat, met persoonlijk contact.
  • De mogelijkheid om te investeren in uw eigen energie.
  • Een engagement voor mens, milieu en maatschappij.

Wat maakt Cociter uniek?

Cociter werkt met een coöperatieve structuur, met een duidelijke focus op duurzaamheid. De energieleverancier behaalde al vijf maal op rij de maximale score van twintig op twintig voor groene energie van Greenpace.

Cociter vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties