Energieleverancier DATS 24

DATS 24 is een energieleverancier die elektriciteit en aardgas levert aan zowel de zakelijke als particuliere klant. Wil je weten of DATS 24 bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier DATS 24.


DATS 24 maakt deel uit van Colruyt Group en levert sinds april 2021 groene elektriciteit en aardgas in Vlaanderen en Wallonië. DATS 24 beschikt tevens over een netwerk van tankstations in heel België. DATS 24 profileert zich als een lokale speler, met 100% groene en 100% Belgische stroom.

Wat levert DATS 24?

DATS 24 levert elektriciteit en aardgas aan particuliere en professionele klanten.

Pakketten en extra diensten

DATS 24 koppelt de levering van elektriciteit en aardgas niet aan bijkomende diensten. De klant kan zich wel via zijn Xtra-kaart op de site van DATS 24 aanmelden. DATS 24 biedt zowel voor elektriciteit en aardgas één prijsformule met variabele prijzen. De klant kan zijn stroombron voor elektriciteit kiezen. Voor windenergie gaat het om energie afkomstig van de windmolenparken van Colruyt Group (via Parkwind) in de Noordzee of opgewekt door de windturbines op de terreinen van het Colruyt distributiecentrum in Halle. Een andere optie is elektriciteit die de biogasinstallatie van Vanheede Environment Group in Quévy produceert uit voedingsafval, onder meer afkomstig van Colruyt Group.

Wat belooft DATS 24?

  • 100% groene en lokale stroom.
  • Een energiepartner met ervaring: Colruyt Group bouwde al in 1999 een eerste windturbine en zet voortdurend in op duurzame initiatieven.
  • DATS 24 investeert zijn energieopbrengsten in duurzame energie.
  • Een injectievergoeding voor de stroom die u op het stroomnet injecteert.
  • Heldere contracten en tarieven

Wat maakt DATS 24 uniek?

Colruyt Group is de eerste retailer die elektriciteit en aardgas op de markt aanbiedt. DATS 24 bood de medewerkers van Colruyt Group de primeur om een energiecontract af te sluiten. Dat de klant zelf zijn energiebron kiest, springt ook in het oog.

DATS 24 vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties