Energieleverancier Ebem

Ebem levert groene stroom en aardgas aan particuliere klanten en professionele verbruikers in Vlaanderen. Wilt u weten of Ebem bij u past? Hieronder vindt u meer informatie over energieleverancier Ebem.


Ebem is opgericht na de liberalisering van de energiemarkt. De leverancier biedt zijn diensten sinds juli 2003 in heel Vlaanderen aan, maar telt slechts één aandeelhouder, namelijk de gemeente Merksplas. Ebem verwerkt ook op kleine, lokale schaal groen gas door vergisting van GFT-afval.

Wat levert Ebem?

Ebem levert honderd procent groene stroom en aardgas.

Pakketten

Ebem biedt stroom- en gascontracten met een vast en variabel tarief voor onbepaalde duur en met een looptijd van één jaar. Het bedrijf biedt een standaardtarief en een internettarief, waarbij de communicatie via digitale weg gebeurt.

Extra diensten

Ebem verkoopt ook duurzame houtpellets en briketten.

Wat belooft Ebem?

  • Ebem levert groene energie op een transparante manier, tegen correcte voorwaarden en met een persoonlijke service.
  • Ebem wekt ook zelf lokale groene stroom op. De leverancier recupereert gas van het IOK-stortterrein om 700 gezinnen via het distributienet van elektriciteit te voorzien. Ebem zet ook in op PV-installaties.
  • De energieleverancier besteedt aanvullende diensten als ICT, drukwerk en projectontwikkeling en creëert op die manier extra banen in Vlaanderen.

Wat maakt Ebem uniek?

Ebem kijkt voortdurend uit naar milieuvriendelijke energieprojecten en pionierde ook zelf met groen gas. Duurzaam ondernemen en een klantgerichte aanpak staan centraal.

Ebem vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties