Energieleverancier Elegant

Elegant levert groene stroom en aardgas aan consumenten en zakelijke klanten. Wilt u weten of Elegant bij u past? Hieronder vindt u meer informatie over energieleverancier Elegant.


Elegant is een jong energiebedrijf dat vanuit Mechelen opereert. De onderneming bouwde zijn klantenbestand de afgelopen jaren gestaag op, onder meer door het binnenrijven van verschillende groepsaankopen.

Wat levert Elegant?

Elegant levert honderd procent groene stroom, afkomstig uit Vlaanderen en Wallonië. U kunt bij Elegant ook terecht voor aardgas.

Pakketten en extra diensten

Elegant biedt een variabel tarief voor elektriciteit en aardgas voor een duurtijd van één jaar. De prijs die u betaalt, is gelinkt aan de groothandelsprijzen van de dagmarkt, zowel voor groene stroom als voor aardgas. Elegant biedt geen aanvullende diensten aan.

Wat belooft Elegant?

  • Een eenvoudige en heldere dienstverlening en tarifering.
  • Een persoonlijke dossierbeheerder.
  • Groene, lokale stroom en aardgas aan groothandelsprijzen.
  • Het streven naar een mooi evenwicht tussen duurzame groei, winstmarges en een onberispelijke klantervaring.
  • S.O.S.: een snelle overstapserviceg.

Wat maakt Elegant uniek?

Elegant houdt het voor de klant eenvoudig, met één tarief voor aardgas en elektriciteit en een focus op zijn kernactiviteiten.

Elegant vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties