Energieleverancier Lampiris

Lampiris is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Lampiris bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Lampiris.


Al bij zijn start in 2003 was Lampiris een van de eersten om zich te profileren als een ‘groene’ speler. De Franse energiegroep Total nam Lampiris in 2017 over. Lampiris commercialiseert zijn energie voor de particuliere klant onder eigen naam, voor bedrijven zet het zich in de markt onder de merknaam Total. In 2019 was honderd procent van de aangekochte energie voor particuliere Lampiris-klanten afkomstig van lokale producenten van groene energie.

Wat levert Lampiris?

Lampiris levert elektriciteit, aardgas en aanvullende diensten aan particuliere en professionele klanten.

Pakketten

De klanten van Lampiris kiezen uit verschillende tariefformules. Lampiris Top omvat een vaste prijs voor één, twee of drie jaar. De facturatie gebeurt per e-mail of per post en de klant kiest zelf zijn betalingswijze. De formule Lampiris Tip doet net hetzelfde, maar dan met een variabel tarief. Wie kiest voor de goedkopere variabele formule Lampiris Online kan enkel een beroep doen op de online klantendienst, ontvangt zijn facturen via e-mail en betaalt via domiciliëring. De stroom is bij elk van die drie pakketten honderd procent groen.

Extra diensten

Lampiris pakt uit met een uitgebreid dienstenpakket. Het voorziet in onderhoud van de verwarmingsketel, de plaatsing van zonnepanelen, installeert laadpalen voor elektrische auto’s bij u thuis en isoleert vloeren, plafonds, muren en daken.

Wat belooft Lampiris?

  • Duurzame energie bereikbaar maken voor iedereen.
  • De mogelijkheid om uw factuur te optimaliseren op basis van uw werkelijke meterstanden.
  • De ondersteuning van lokale producenten van hernieuwbare energie.
  • Gegarandeerd de beste prijzen en nieuwe producten om uw verbruik te verlagen, dankzij aandeelhouder Total.
  • Een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Wat maakt Lampiris uniek?

Lampiris onderscheidt zich via zijn inkoopbeleid, aangezien het bedrijf zich bevoorraadt bij een gemeenschap van een duizendtal kleine, lokale producenten. Het stimuleert daarmee de economische activiteit en de ontwikkeling van groene energie in België. Lampiris speelt ook in op elektrisch rijden, onder meer met de mogelijkheid om laadpalen bij u thuis te plaatsen en met een korting op de elektriciteitsfactuur ter waarde van tienduizend kilometer voor eigenaars van elektrische auto’s.

Lampiris vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je Lampiris met andere energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties