Energieleverancier Octa+

Octa+ is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Octa+ bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Octa+.


Octa+ is bij het grote publiek vooral bekend als verdeler van mazout en omwille van zijn tankstations.  De Belgische onderneming levert sinds 2010 ook elektriciteit en aardgas. Octa+ noemt zich de meest familiale energieleverancier van het land.

Wat levert Octa+?

Octa+ levert elektriciteit, aardgas en aanvullende diensten aan particuliere en professionele klanten.

Pakketten

Voor aardgas stelt Octa+ drie tariefformules voor: Activ met een goedkoop variabel aardgastarief voor de ‘gedigitaliseerde’ consument. Die formule focust zich op online dienstverlening. Smart Variabel koppelt een variabel tarief aan een uitgebreide offline service. Smart Vast biedt een vast aardgastarief. Voor elektriciteit stelt Octa+ de formules Activ en Smart Vast voor, naar analogie met de aardgastarieven. Het tarief Safe garandeert een vaste prijs voor drie jaar.

Extra diensten

De klant kan bij Octa+ ook terecht voor mazout, brandstof en tankkaarten.

Wat belooft Octa+?

  • Scherpe prijzen.
  • Een persoonlijke dienstverlening en snelle reactietijden.
  • Een onafhankelijke positie op de energiemarkt, waardoor het bedrijf zijn aankoop optimaliseert en zich niet tot één oplossing hoeft te beperken.
  • 100% Belgische stroom.

Wat maakt Octa+ uniek?

Octa+ is de enige leverancier op de Belgische markt die zowel brandstof (benzine en diesel), stookolie, elektriciteit als aardgas verdeelt.

Octa+ vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je Octa+ met andere energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties