Energieleverancier TINA Energy

TINA Energy levert elektriciteit en aardgas in Wallonië, Vlaanderen en Brussel. Wil je weten of TINA Energy bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier TINA Energy.


TINA Energy (voluit: There Is No Alternative) vormt een onderdeel van ENBRO Group, dat met bedrijven als energiemakelaar ENBRO, Gaele en Earth actief is in vijf Europese landen.

Wat levert TINA Energy?

TINA Energy levert stroom, afkomstig van hernieuwbare energiebronnen in combinatie met kernenergie. De CO2-uitstoot van de aardgas die het verdeelt, compenseert TINA Energy door middel van CO2-emissierechten. Voor de verdeling aan consumenten neemt ENBRO Mega onder de arm, voor de ondernemers staat Elindus garant voor de leveringen.

Pakketten en extra diensten

TINA Energy biedt zowel voor elektriciteit als aardgas variabele tarieven aan.

Wat belooft TINA Energy?

  • Door de combinatie van hernieuwbare energie en nucleaire energie profileert TINA Energy zich als het eerste en enige CO2-vrije contract op de markt.
  • De leverancier wil consumenten en ondernemers een stem bieden in het debat rond de kernuitstap.
  • Competitieve en duidelijke tarieven, gemonitord door ENBRO.

Wat maakt TINA Energy uniek?

De profilering als eerste en enige compleet CO2-vrije energiecontract springt in het oog. TINA Energy gaat het maatschappelijke debat rond nucleaire energie niet uit de weg. De lancering van TINA Energy vond eind 2021 plaats, op een moment dat verschillende leveranciers net uit de markt stapten.

TINA Energy vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je TINA Energy met andere energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties