Energieleverancier Total

Total is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Total bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Total.


Total Gas & Power levert energie aan professionele klanten, bedrijven en industrieën in England, Frankrijk, Spanje, Duitsland, en sinds 2013 ook in België en Nederland. In eerste instantie ging het enkel om aardgas. In 2015 breidde Total Gas & Power zijn activiteiten uit met de verdeling van elektriciteit. Eind 2016 heeft de Groep Total zijn positie op de Belgische markt versterkt met de overname van energieleverancier Lampiris. Onder die merknaam commercialiseert Total zijn energie-oplossingen voor de particuliere markt.

Wat levert Total?

Total levert groene stroom en aardgas aan professionele klanten.

Pakketten

U heeft de keuze tussen een vast of variabel tarief of een online formule met een meer digitale insteek.

Extra diensten

Total voorziet ook in zonnepanelen en slimme laadpalen voor bedrijven en zelfstandigen.

Wat belooft Total?

  • Zijn internationale gewicht in de schaal te leggen om nog scherpere prijzen te onderhandelen.
  • Een compleet en duurzaam aanbod.
  • Een van de scherpste prijzen op de markt.
  • Advies op maat.

Wat maakt Total uniek?

Total is één van de grootste spelers ter wereld op het vlak van fotovoltaïsche zonne-energie. Total ging eind 2015 naar aanleiding van de klimaatconferentie in Parijs mee het engagement aan om de klimaatopwarming van onze planeet te beperken tot twee graden Celsius in de komende twintig jaar. Total is een multi-energiebedrijf, dat veel meer aanbiedt dan enkel gas en elektriciteit. Total stelt in België ongeveer 4.500 mensen te werk, verspreid over raffinaderijen, de petrochemische sector, de verkoop van petroleumproducten, aardgas en elektriciteit en een onderzoekscentrum.

Total vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je Total met andere energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties