Energieleverancier TotalEnergies

TotalEnergies is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wilt u weten of TotalEnergies bij u past? Hieronder vindt u meer informatie over energieleverancier TotalEnergies.


Wie is TotalEnergies?

De Franse energiegroep Total nam Lampiris in 2017 over. Vijf jaar na de overname volgde de naamsverandering van Lampiris naar TotalEnergies.

Wat levert TotalEnergies?

TotalEnergies levert 100% groene en lokale elektriciteit en aardgas. De leverancier biedt ook  aanvullende diensten, zoals een TotalEnergies Multi-Energiekaart voor elektrisch rijden en zonnepanelen en thuisbatterijen onder de noemer My Solar. TotalEnergies bedient zowel de particuliere als de professionele markt.

Pakketten

De klanten van TotalEnergies kiezen uit verschillende variabele tariefformules. Wie opteert voor TotalEnergies Online doet een beroep op de online klantendienst, ontvangt zijn facturen via e-mail en betaalt via domiciliëring. TotalEnergies afficheert met Solar en eMobility tariefformules specifiek voor de eigenaars van zonnepanelen en bestuurders van elektrische of hybride wagens.

Extra diensten

TotalEnergies pakt uit met een bijstandsservice voor defecte energie-installaties.

Wat belooft TotalEnergies?

  • 100% groene en lokale elektriciteit
  • Eenvoudige en transparante tarieven
  • Abonnementskosten aangerekend enkel voor de periode waarin u effectief klant bent en dus niet meteen voor een volledig jaar

Wat maakt TotalEnergies uniek?

TotalEnergies bevoorraadt zich bij een gemeenschap van 1.500 kleine, lokale en groene producenten. TotalEnergies speelt ook in op elektrisch rijden, onder meer met de mogelijkheid om laadpalen bij u thuis te plaatsen en met een korting op de elektriciteitsfactuur ter waarde van tweeduizend kilometer voor eigenaars van elektrische auto’s.

TotalEnergies vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties