Energieleverancier Trevion

Trevion levert groene stroom en aardgas aan consumenten, kmo’s en grote ondernemingen. Wilt u weten of Trevion bij u past? Hieronder vindt u meer informatie over energieleverancier Trevion.


Trevion is gegroeid in de schoot van Trevi NV, dat zich toespitst op milieu-uitdagingen op het gebied van water, lucht, bodem en energie. De focus van Trevion ligt op het leveren van energie afkomstig van eigen

Wat levert Trevion?

Trevion levert honderd procent groene, lokale stroom en aardgas.

Pakketten en extra diensten

Trevion afficheert een variabel tarief voor elektriciteit en aardgas. Voor elektriciteit geldt het vaste tarief enkel voor verlengingen van bestaande contracten. Trevion biedt geen aanvullende diensten aan.

Wat belooft Trevion?

  • Trevion verwerkt op een economische en ecologische manier onder meer organisch afval, mest en gras.
  • Trevion groepeert de elektriciteitsproductie van vijf Vlaamse, groene centrales en enkele PV-installaties en biedt die te koop aan.
  • Scherpe en transparante prijzen.
  • Een contract in heldere taal.
  • Energie geleverd door een expert op het vlak van milieu- en energietechnologie.
  • Een jong bedrijf met een jarenlange ervaring.

Wat maakt Trevion uniek?

Trevi beschikt over een multidisciplinair team van een werknemers, waaronder milieuadviseurs, procesdeskundigen, programmeurs en installateurs. Het bedrijf legt de link tussen het milieu en de energiemarkt.

Trevion vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties