Vlaamse Energieleverancier

Vlaamse Energieleverancier is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of de Vlaamse Energieleverancier bij je past? Hieronder vind je meer informatie over de Vlaamse Energieleverancier.


De Vlaamse Energieleverancier is sinds begin 2019 actief op de Belgische consumentenmarkt. De aanbieder is een initiatief van de groep GreenFever. Ingenieur Stijn Lenaerts, oprichter van de Vlaamse Energieleverancier, gaf voorheen verschillende andere energieleveranciers mee vorm. De professionele diensten van zijn zusterbedrijven dragen bij tot de dienstverlening van de Vlaamse Energieleverancier.

Wat levert de Vlaamse Energieleverancier?

De Vlaamse Energieleverancier levert elektriciteit en aardgas voor particuliere en zakelijke klanten.

Pakketten

De Vlaamse Energieleverancier stelt verschillende tariefformules voor. Groen Vlaams omvat een variabele energieprijs gebaseerd op de dagprijzen van de groothandelsmarkt, met een contract van onbepaalde duur en groene stroom uit Vlaanderen. Groen Vast staat voor groene stroom, voor een vaste prijs gedurende één jaar. Met Groen Variabel kiest u voor een variabele prijs en een looptijd van één jaar. Bij elk contract verloopt de communicatie online en ontvangt u uw factuur via e-mail.

Extra diensten

De Vlaamse Energieleverancier afficheert geen aanvullende diensten.

Wat belooft de Vlaamse Energieleverancier?

  • Geen tussenpartijen
  • Geen feelgoodmarketing
  • Een efficiënte bedrijfsvoering
  • Een enthousiast klantenteam
  • Groene stroom en aardgas aan de voordeligste tarieven van de markt

Wat maakt de Vlaamse Energieleverancier uniek?

De Vlaamse Energieleverancier gaat prat op een no-nonsenseaanpak. Hij put met zijn vier zusterbedrijven (onder meer op het vlak van duurzame productie-installaties) uit een grote kennisbron. De Vlaamse Energieleverancier is niet afhankelijk van andere partijen en vaart zijn eigen koers.

Vlaamse Energieleverancier vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je Vlaamse Energieleverancier met andere energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties