Energieleverancier Wase Wind

Wase Wind levert groene stroom uit windenergie aan zijn particuliere en professionele coöperanten uit het Waasland en de ruime omgeving. Wilt u weten of Wase Wind bij u past? Hieronder vindt u meer informatie over energieleverancier Wase Wind.


Wase Wind is een coöperatie waarbij de klant ook mede-eigenaar is van het bedrijf. De leverancier is gegroeid uit de wens van vier streekgenoten om te werken rond hernieuwbare energie in het Waasland.

Wat levert Wase Wind?

Wase Wind levert 100% zuivere windstroom aan zijn coöperanten. Om windenergie in de buurt van de windturbines te verbruiken is Wase Wind slechts actief in een beperkte regio. De stroom van Wase Wind is beschikbaar in Antwerpen-Linkeroever, Berlare, Beveren, Dendermonde, Hamme, Kruibeke, Laarne, Lochristi, Lokeren, Moerbeke-Waas, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Stekene, Temse, Waasmunster, Wichelen, Zele en Zwijndrecht.

Pakketten en extra diensten

Wase Wind biedt stroom aan voor zijn coöperanten. Wase Wind biedt geen aanvullende diensten aan.

Wat belooft Wase Wind?

  • De klant is ook mede-eigenaar door middel van coöperantenaandelen.
  • Coöperanten delen mee in de winst.
  • De investering in windenergieprojecten in eigen streek.
  • Sensibilisering voor een zuinig energieverbruik.
  • Een goede service en besparing op de energiefactuur.
  • U weet waar uw energie vandaan komt.

Wat maakt Wase Wind uniek?

De klant is tegelijk aandeelhouder. Wase Wind is een lokaal initiatief dat zich richt tot particulieren en bedrijven in en om het Waasland om lokaal opgewekte windenergie af te nemen.

Wase Wind vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties