Energieleverancier Watz

Watz is op 21 december 2021 gestopt met het leveren van elektriciteit en aardgas: Fluvius treedt tijdelijk op als noodleverancier. We raden u aan zo snel mogelijk een nieuw energiecontract af te sluiten. De prijs die u aan Fluvius betaalt is immers hoger dan het huidige aanbod op de markt. Vergelijk en stap meteen over.


Watz is een kleinere uitdager op de energiemarkt, die sinds 2012 elektriciteit en sinds 2013 aardgas verdeelt. De onderneming produceert zelf geen energie maar koopt energie op de groothandelsmarkt met garanties van oorsprong. Watz is volledig in handen van Belgische aandeelhouders en probeert zijn stroom zoveel mogelijk in België aan te kopen.

Wat levert Watz?

Watz levert honderd procent groene stroom en aardgas.

Pakketten en extra diensten

Watz afficheert zowel voor elektriciteit als aardgas één duidelijk tariefplan met een variabele energieprijs. Watz biedt geen aanvullende diensten.

Wat belooft Watz?

  • Transparante tarieven en kosten.
  • Een vlotte bereikbaarheid.
  • 100% groene en 100% Belgische stroom.
  • Persoonlijk advies, ook op het vlak van een lager energieverbruik en isolatie.
  • Eerlijke prijzen.

Wat maakt Watz uniek?

Watz kiest voor een heldere aanpak, zonder complexe tariefformules of verborgen kosten. ‘Geen gezever’, luidt dan ook het credo.

Watz vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties