Energieleverancier Wind voor “A”

Wind voor “A” is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Wind voor “A” bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Wind voor “A”.


Wind voor “A” is een coöperatieve vennootschap. Het stelt zijn opgehaalde kapitaal via een achtergestelde lening ter beschikking aan operationele vennootschappen, die actief zijn in de sector van de hernieuwbare energie. Sinds 22 februari 2021 kunnen coöperanten ook zelf elektriciteit aankopen, die onder meer afkomstig is van de eigen windturbines.

Wat levert Wind voor “A”?

Wind voor “A” is zelf geen energieleverancier. De coöperatieve vennootschap heeft wel een samenwerking afgesloten met Aspiravi Energy NV. Wind voor “A” levert via Aspiravi duurzaam opgewekte lokale energie, afkomstig van windturbines.

Pakketten en extra diensten

U kunt enkel energie aankopen wanneer u minstens vier coöperatieve aandelen van Wind voor “A” bezit en meerderjarig bent.

Wat belooft Wind voor “A” ?

  • Energie uit Belgische windenergie.
  • Lage kosten door een efficiënte organisatie van de interne bedrijfsprocessen, zoals administratie, opvolging en communicatie.
  • Een voordelig tarief voor zijn coöperanten.
  • Een vlot bereikbare klantendienst.
  • Als coöperant maakt u jaarlijks aanspraak op een dividend.

Wat maakt Wind voor “A” uniek?

Coöperanten van Wind voor “A” krijgen de kans om mee te investeren in windturbines. De coöperatie voorziet in de energiefactuur een bijdrage aan Moeders voor Moeders: Wind voor “A” schenkt minimaal 1 euro per MWh aan het goede doel.

Wind voor “A” vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties