HomepaginaGoedkoopste energieleverancier

Goedkoopste energieleverancier

Vergelijk energieprijzen in België

De prijsvergelijkingsmodule voor elektriciteit en aardgas van Mijnenergie.be helpt u om uw energiefactuur zo goedkoop mogelijk te houden door een goedkope energieleverancier te zoeken met zijn goedkoopste energietarief. Indien u voor uw huidig adres uw facturen voor uw elektriciteit en uw aardgas elektronisch ontvangt (in PDF-formaat), en u verkiest dat ons systeem uw gegevens voor elektriciteit en aardgas automatisch inleest, kies dan de optie “Ik wens mijn factuur voor elektriciteit en gas op te laden”.

Onze prijsvergelijker voor elektriciteit & aardgas

Bijkomende informatie

Het is aan te raden om de optie “Ik wens mijn gegevens zelf in te vullen” te kiezen ingeval:

  • U uw eigen jaarlijks verbruik voor elektriciteit en uw aardgas kent;
  • U verhuist en u nog geen idee heeft van het verbruik voor elektriciteit en aardgas op uw nieuw adres;
  • Onze vergelijker laat u dan toe om uw prijsvergelijking te maken op basis van uw type woning.

Indien u voor uw huidig adres uw facturen voor uw elektriciteit en uw aardgas elektronisch ontvangt (in PDF-formaat), en u verkiest dat ons systeem uw gegevens voor elektriciteit en aardgas automatisch inleest, kies dan de optie “Ik wens mijn factuur voor elektriciteit en gas op te laden”.

Voor partners worden altijd de producten opgenomen die actief gecommercialiseerd worden via vergelijkingssites. Om de gebruiker toe te laten na te gaan hoe zijn huidige leverancier zich positioneert in de vergelijker, worden van de niet-partners de producten getoond, indien de gebruiker deze leverancier kiest als huidige leverancier.