HomepaginaGoedkoopste energieleverancier

Vind de goedkoopste energieleverancier

Vergelijk energieprijzen in België

Een voordelig energiecontract sluit je af bij Mijnenergie.be. Via de vergelijkingstool krijg je de goedkoopste energieleverancier voor elektriciteit en aardgas in België. We houden steeds rekening met de huidige tarieven. Vergelijk hieronder via onze widget en sluit een energiecontract af bij de goedkoopste energieleverancier.

Prijsvergelijker voor elektriciteit en aardgas

De prijsvergelijker van Mijnenergie.be biedt je een precieze berekening voor de energietarieven van elektriciteit en aardgas. Bovendien kan je je (verbruiks)gegevens op verschillende manieren meedelen:

  1. Gegevens zelf invullen: Deze optie is ideaal als:
    • Je kent je jaarlijks verbruik voor elektriciteit en aardgas.
    • Je verhuist, maar weet niet wat je verbruik voor elektriciteit en aardgas is op je nieuwe adres. In dat geval vergelijk je energie op basis van je type woning.
  2. Factuur voor elektriciteit en aardgas uploaden: Ontvang je je facturen elektronisch in PDF-formaat? Kies dan voor deze optie.
  3. Gegevens vanuit digitale meter uploaden: Dit is de meest recente feature van onze prijsvergelijker. Dankzij deze functie hoef je enkel je digitale meter te koppelen. Je gegevens van je digitale meter komen in je persoonlijke ruimte terecht.

Hoe de goedkoopste energieleverancier vinden?

Om de goedkoopste energieleverancier voor 2023 te vinden, biedt een vergelijking de enige oplossing. Zo houdt de vergelijkingstool van Mijnenergie.be rekeningen met verschillende aspecten, zoals kortingen, waardoor je een precieze berekening krijgt voor je energiekosten.