HomepaginaAardgas vergelijken

Aardgas vergelijken

Vergelijk prijzen van aardgas in België

De prijsvergelijkingsmodule voor aardgas van Mijnenergie.be helpt u om de prijzen voor aardgas te vergelijken in uw regio en geld te besparen door uw gasfactuur zo laag mogelijk te houden. Dankzij onze aardgasprijsvergelijker en zijn overzichtelijke vergelijkingsresultatentabel kan u makkelijk uw aardgas vergelijken en zien welke leveranciers de goedkoopste gasprijzen aanbieden voor uw eigen aardgasverbruik. Onze prijsvergelijkingsmodule is eenvoudig en gratis.

Onze prijsvergelijker voor aardgas

Bijkomende informatie

Het is aan te raden om de optie “Ik wens mijn gegevens zelf in te vullen” te kiezen in geval:

  • U uw eigen jaarlijks verbruik voor aardgas kent;
  • U verhuist en u nog geen idee heeft van het gasverbruik op uw nieuw adres;
  • Onze vergelijker laat u dan toe om uw prijsvergelijking te maken op basis van uw type woning.

Indien u voor uw huidig adres uw aardgasfacturen elektronisch ontvangt (in PDF-formaat) en u verkiest dat ons systeem uw verbruiksgegevens voor aardgas automatisch inleest, kies dan de optie “Ik wens mijn aardgasfactuur op te laden”.

Voor partners worden altijd de producten opgenomen die actief gecommercialiseerd worden via vergelijkingssites. Om de gebruiker toe te laten na te gaan hoe zijn huidige leverancier zich positioneert in de vergelijker, worden van de niet-partners de producten getoond, indien de gebruiker deze leverancier kiest als huidige leverancier.