HomepaginaElektriciteit vergelijken

Elektriciteit vergelijken

Vergelijk prijzen van elektriciteit in België

Besparen op je elektriciteitsfactuur? De meest voordelige prijs voor elektriciteit vind je altijd door een vergelijking te doen op Mijnenergie.be. We houden rekening met recente kortingen en promo’s waardoor je persoonlijke berekening de meest accurate prijzen voor elektriciteit bevat. Besparen op je elektriciteitsfactuur start met een vergelijking op Mijnenergie.be.

Prijsvergelijker voor elektriciteit

Elektriciteit vergelijken? Dat doe je eenvoudig op Mijnenergie.be. Via onze vergelijkingstool krijg je niet alleen een persoonlijke, maar ook accurate berekening a.d.h.v. de huidige tarieven voor elektriciteit. Kies één van onderstaande mogelijkheden om je (verbruiks)gegevens met ons mee te delen.

  1. Gegevens zelf invullen: Kies voor deze optie als:
    • Je op de hoogte bent van je jaarlijks elektriciteitsverbruik.
    • Je gaat verhuizen en geen idee hebt van je (toekomstig) elektriciteitsverbruik.
  2. Je elektriciteitsfactuur uploaden: Ons systeem laat het toe je elektriciteitsfactuur in PDF-formaat up te loaden. Zo beschikken wij direct over de juiste gegevens.
  3. Je digitale meter inlezen: De recentste feature op onze website is het inlezen van je digitale meter. Snel en vooral praktisch, want je verbruiksgegevens komen vanzelf in je persoonlijke ruimte terecht.

Toch liever aardgas vergelijken? Op deze pagina vergelijk je zonder problemen aardgas.