HomepaginaElektriciteit vergelijken

Elektriciteit vergelijken

Vergelijk prijzen van elektriciteit in België

De prijsvergelijkingsmodule voor elektriciteit van Mijnenergie.be helpt u om de prijzen van elektriciteit te vergelijken in uw regio en geld te besparen door uw elektriciteitsfactuur zo laag mogelijk te houden. Dankzij onze elektricitieitsprijsvergelijker en zijn overzichtelijke vergelijkingsresultatentabel kan u makkelijk uw elektriciteit vergelijken en zien welke leveranciers de goedkoopste tarieven elektriciteit aanbieden voor uw eigen elektriciteitsverbruik.

Onze prijsvergelijker voor elektriciteit

Bijkomende informatie

Het is aan te raden om de optie “Ik wens mijn gegevens zelf in te vullen” te kiezen ingeval:

  • U uw elektriciteitsmetertype alsook uw eigen jaarlijks verbruik voor elektriciteit kent;
  • U verhuist en u nog geen idee heeft van het elektriciteitsverbruik op uw nieuw adres;
  • Onze vergelijker laat u dan toe om uw prijsvergelijking te maken op basis van uw type woning.

Indien u voor uw huidig adres uw elektriciteitsfacturen elektronisch ontvangt (in PDF-formaat), en u verkiest dat ons systeem uw verbruiksgegevens voor elektriciteit automatisch inleest, kies dan de optie “Ik wens mijn elektriciteitsfactuur op te laden”.

Voor partners worden altijd de producten opgenomen die actief gecommercialiseerd worden via vergelijkingssites. Om de gebruiker toe te laten na te gaan hoe zijn huidige leverancier zich positioneert in de vergelijker, worden van de niet-partners de producten getoond, indien de gebruiker deze leverancier kiest als huidige leverancier.