Mijn persoonlijke ruimte
Wedstrijd
Win 1 jaar
GRATIS elektriciteit
Intercommunale opzoeken
Contactgegevens (telefoon, adres, email,...) terugvinden
Verhuis
Regel uw verhuis van uw oud naar uw nieuw adres met uw leverancier

Energieleveranciers | Energieprijzen vergelijken

Kies hieronder het type energie dat U wenst te vergelijken.
Elektriciteitsprijzen vergelijken Aardgasprijzen vergelijken Prijzen vergelijken voor elektriciteit & aardgas (U bent vrij om 2 verschillende leveranciers voor uw elektriciteit en uw aardgas te kiezen)
Selecteer het type energie waarvoor U een prijsvergelijking wenst te doen om de energieprijzen te vergelijken in uw regio en te zien wie de voordeligste energieleveranciers zijn voor U.

Dankzij onze gratis prijsvergelijkingsdienst "Energieleveranciers vergelijken", kan U de verschillende energietarieven vergelijken op basis van uw specifiek energieverbruik alsook elk aanbod van de energieleveranciers in detail bekijken.

Onze vergelijkingstool voor energieprijzen is 100% onafhankelijk van de energieleveranciers en heeft als doel U volledig te informeren. Hiermee kan U makkelijk de verschillende energieleveranciers vergelijken en zorgeloos overstappen naar een voordeliger leverancier voor uw elektriciteit en/of aardgas.
Onze energieprijsvergelijker is ook gebruiksvriendelijk en biedt U nog meer functionaliteiten aan dan de prijsvergelijkingsmodule van de verschillende regulatoren van de elektriciteit- en aardgasmarkt : de VREG in Vlaanderen (de V-Test voor gezinnen en de V-Test voor kleine bedrijven), de CWAPE in Wallonië (compacwape.be - gezinnen & kleine bedrijven) en Brugel in Brussel (brusim.be - gezinnen & kleine bedrijven).
In tegenstelling tot de V-Test van de VREG, Compacwape van de CWaPE en Brusim van Brugel integreert onze prijsvergelijker ook de lopende promoties en kortingen die gegeven worden door de energieleveranciers wat U de mogelijkheid geeft om uw prijsvergelijking te doen al dan niet inclusief promoties en kortingen.
Onze vergelijkingsmodule laat U toe om de tarieven van de verschillende energieleveranciers te vergelijken vertrekkend van uw jaarlijks elektriciteit- en/of gasverbruik maar ook op basis van uw type woning wanneer U verhuist of U geen idee heeft van uw energieverbruik (ook een extra optie tov. de prijsvergelijkingsmodule van de VREG, de CWaPE of Brugel).
Op Mijnenergie.be kan U bijkomend uw contract online regelen rechtstreeks met de leverancier van uw keuze, uw gepersonaliseerde ruimte creëren ...