Energieleverancier Mega

Mega is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Mega bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Mega.


Twee Luikse ondernemers richtten Mega in 2013 op, naar eigen zeggen uit bezorgdheid om het milieu. Mega positioneert zich graag als ‘een Belgisch en goedkoper alternatief voor de multinationals van de energiesector’. Mega koopt de helft van de energie aan bij ecologische producenten. De andere helft ‘grijze stroom’ compenseert de leverancier door garanties van oorsprong te kopen bij milieuvriendelijke producenten.

Wat levert Mega?

Mega levert elektriciteit en aardgas aan particuliere en professionele klanten.

Pakketten

De klant kiest uit drie variabele formules voor elektriciteit: Cosy, Easy en Super.  Super biedt in ruil voor een volledig online dienstverlening en driemaandelijkse facturatie via e-mail een korting.

Extra diensten

Mega focust zich volledig op de verdeling van energie en aardgas.

Wat belooft Mega?

  • De laagste energieprijs, niet alleen vandaag, maar ook op lange termijn.
  • Een kwaliteitsvolle klantendienst.
  • Een geautomatiseerd IT-systeem om uw betaling te vergemakkelijken.
  • Een organisatie die gelijke tred houdt met innovatie.
  • Zoveel mogelijk groene elektriciteit, een milieuvriendelijke aanpak en steun voor de productie van hernieuwbare energie.
  • Een bijdrage aan de lokale economie en de creatie van werkgelegenheid.

Wat maakt Mega uniek?

Mega biedt als één van de enige leveranciers de optie van CO2-neutraal gas, via de ondersteuning van financiële projecten die zich inzetten voor de vermindering van de CO2-uitstoot en die gecertificeerd zijn door de organisaties Gold Standard of UNFCCC (Verenigde Naties). Mega pakt ook uit met het principe van peterschap, waarbij het bedrijf bestaande klanten beloont wanneer die vrienden of familie overtuigen om voor Mega te kiezen.

Mega vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je Mega met andere energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties