Energieleverancier Bolt

Bolt levert groene elektriciteit en aardgas aan particuliere en kleine professionele verbruikers. Wilt u weten of Bolt bij u past? Hieronder vindt u meer informatie over energieleverancier Bolt.


Bolt is het eerste Belgische energieplatform dat een directe connectie maakt tussen energie-opwekkers en consumenten. De klant kiest zelf bij welke lokale producent hij groene energie koopt: van een landbouwer uit Zulte, tot drijvende waterkrachtcentrales op de Maas.

Wat levert Bolt?

Bolt verdeelt groene, lokale stroom in Vlaanderen en Wallonië. U koopt uw elektriciteit rechtstreeks van Belgische, duurzame opwekkers. Zo weet jij exact waar uw energie vandaan komt en waar u geld naartoe gaat. Bolt levert ook aardgas dat het op de groothandelsmarkt aankoopt.

Pakketten en extra diensten

Bolt werkt alleen met een variabele prijs die de tendensen van de markt volgt. U kiest als klant uit een brede waaier van opwekkers en energiebronnen. Bolt biedt geen aanvullende diensten.

Wat belooft Bolt?

  • De klant kan snel en gemakkelijk overschakelen op echt duurzame energie.
  • Door zo transparant mogelijk te zijn, garandeert Bolt groene, lokale en voor een eerlijke prijs geproduceerde stroom.
  • Geen ‘groen gewassen’ contracten, met uit het buitenland opgekochte certificaten voor groene stroom
  • Bolt wil mee een oplossing bieden voor de klimaatproblematiek.
  • Bolt steunt ongeveer 75 verschillende lokale initiatieven met zonne-, wind-, water- of bio-energie.

Wat maakt Bolt uniek?

Via Bolt kunt u op de kaart van België kijken wie streekstroom aanbiedt in uw buurt. Dat maakt de duurzame aankoop van uw stroom aanschouwelijk. Bolt benadert de markt op een inventieve en gedigitaliseerde manier en loopt vaak op een originele manier in de kijker, onder meer met #sjoemelstroomcampagne.

Bolt vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties