Energieleverancier Eneco

Eneco is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Eneco bij je past? Hieronder vind je meer informatie over energieleverancier Eneco.


Eneco is sinds 2011 actief op de Belgische consumentenmarkt en heeft de ambitie om volledig in België opgewekte, duurzame energie te leveren.  De leverancier wekt energie op via onder meer windturbines en zonnepanelen. In totaal levert Eneco België al groene stroom en gas aan meer dan één miljoen residentiële aansluitingen en 55.000 zakelijke aansluitingen. Eneco zet zijn mooie score in de beoordeling door Greenpeace graag in de verf.

Wat levert Eneco?

Eneco levert elektriciteit, aardgas en aanvullende diensten aan particuliere en professionele klanten.

Pakketten

Eneco biedt zijn klanten de keuze uit de variabele formules Flex en Variabel.

Extra diensten

Eneco zet in op energie-efficiëntie via isolatiediensten, zonnepanelen, ketelonderhoud en andere innovatieve producten en diensten. Eneco biedt investeringsopportuniteiten in duurzame projecten, van crowdfunding en obligaties tot directe participatie via coöperatieven.

Wat belooft Eneco?

  • Eneco maakt een duidelijke klantenbelofte: in 2025 zal al de groene energie die het levert aan zijn klanten opgewekt zijn in België. Met de windmolenparken Norther en SeaMade wil het bedrijf die belofte al tegen in 2022 waarmaken.
  • Met stevige kortingen op energiebesparende en duurzame oplossingen wil Eneco het de klant goedkoper en eenvoudiger maken.
  • De klant krijgt gratis advies en tools voor een lager verbruik en een hoger comfort.
  • Eneco belooft het beste aanbod voor groene stroom.
  • U krijgt meteen een expert aan de lijn die u helpt met uw energievragen.

Wat maakt Eneco uniek?

Eneco is de op één na grootste zonne-energieproducent van het land en zet sterk in op windmolenenergie. Wie drie maanden klant is, geniet van Comfort Home. Dat dienstenpakket ontzorgt de klant onder meer met snelle interventies bij dringende technische problemen en een aanvullend en verregaand bijstandspakket in geval van ernstige woningbeschadiging.

Eneco vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je Eneco met andere energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties