Energieleverancier Energie.be

Energie.be is een energieleverancier die elektriciteit en gas levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt. Wil je weten of Energie.be bij je past? Hieronder vind je meer informatie over deze energieleverancier.


Energie.be is opgericht door Tom Van Den Bosch en Bart Feyen. Beiden hebben een verleden bij Luminus. De nummer twee op de Belgische energiemarkt is ook meerderheidsaandeelhouder van de nieuwe leverancier, maar Energie.be stelt een onafhankelijke koers te varen.

Wat levert Energie.be?

Energie.be levert aardgas en elektriciteit voor de particuliere en professionele klant in Vlaanderen en vanaf het vierde kwartaal van 2021 ook in Wallonië.

Pakketten

Energie.be afficheert voor aardgas en elektriciteit telkens één tarief.

Extra diensten

Energie.be zet niet op extra diensten.

Wat belooft Energie.be?

  • Eenzelfde laag en transparant energietarief jaar na jaar, zonder plotse prijsstijgingen.
  • 100% groene en Belgische stroom.
  • Scherpe prijzen

Wat maakt Energie.be uniek?

Energie.be profileert zich als no-nonsense energieleverancier. Het houdt bijvoorbeeld zijn website bewust sober en minimalistisch. Bijzonder is ook dat Energie.be open kaart speelt, wat betreft zijn inkomsten en open communiceert over welk deel van de prijs winst voor de energieleverancier betekent.

Energie.be vergelijken met andere energieleveranciers

Bij Mijnenergie.be vergelijk je energieleveranciers in onze energievergelijker. Ze geven regelmatig extra kortingen zodat je geld kan besparen.


Kies een energieleverancier voor meer informatie, tarieven en promoties