EnergyVision ontvangt leveringsvergunning voor Vlaanderen

EnergyVision ontvangt leveringsvergunning voor Vlaanderen
  • 01.03.2022
  • Kurt Deman
  • 1 min

De Vlaamse energieregulator Vreg heeft een leveringsvergunning voor elektriciteit toegekend aan EnergyVision. Het bedrijf gaat stroom leveren aan bedrijven.

EnergyVision is een aanbieder van zonnepanelen. Het installeert zonnepanelen gratis in Brussel en verkoopt in ruil groenestroomcertificaten door op de energiemarkt. Onlangs breidde het zijn activiteiten uit naar laadpalen voor elektrische wagens. Daarnaast is het bedrijf onder de noemer Brusol Energie ook elektriciteitsleverancier. Een energiecontract bij Brusol Energie is enkel mogelijk in combinatie met zonnepanelen van Brusol.

Nu wil EnergyVision ook elektriciteit, zonnepanelen en laadpalen aanbieden aan klanten in Vlaanderen en later in Wallonië.  “Deze uitbreiding past binnen onze bredere plannen voor Vlaanderen die we binnenkort lanceren, niet enkel op het vlak van energiecontracten voor kmo’s, maar ook op vlak van laadpalen én zonnepanelen voor B2C klanten. Analoog aan het Brusol-aanbod voor Brussel”, luidt het op de website van EnergyVision. Alychlo, de holding van Marc Coucke, tekende eerder al in op een kapitaalsverhoging. EnergyVision is ook actief in China en Marokko.

 

Meer besparen op energie?
Maak net als duizenden andere Vlamingen een vergelijking via Mijnenergie.be en bespaar op je energiefactuur. Start met besparen door op volgende knop te klikken.
Ja, ik wil minder betalen