Snel, voordelig en duurzaam: isoleer je zoldervloer met glaswol

Wil je je dak laten isoleren, maar is je zolderruimte enkel een opslagplaats of moeilijk bereikbaar? Dan is zoldervloerisolatie een betere keuze. Zo geniet je meteen van minder warmteverlies in huis. En van een lagere energiefactuur!

Nu de energieprijzen op ieders budget doorwegen, is het meer dan ooit een slimme keuze om je woning duurzamer te maken. En isolatie is daarbij de eerste stap. In een slecht geïsoleerde woning kan maar liefst 50% van de warmte zomaar ontsnappen. Daardoor moet je meer verwarmen om het in huis aangenaam te houden. Dat zorgt voor hoge energiekosten. Door te isoleren maak je hier meteen komaf mee.

Makkelijk en snel geplaatst

De meeste warmte in huis gaat verloren via een niet of slecht geïsoleerd dak. Dus als je wil isoleren,begin je best met je dak. Is jouw zolder echter moeilijk bereikbaar of dient hij uitsluitend als opbergplaats? Dan is het een pak voordeliger om enkel je zoldervloer te laten isoleren. Je vloeroppervlakte op zolder is namelijk een stuk kleiner dan die van je dak. Het isoleren van de vloer verloopt ook veel makkelijker en sneller.

Glaswol: een duurzame keuze

Meerdere isolatiematerialen komen in aanmerking voor zoldervloerisolatie. Onze partner Iso Protect kiest bewust voor milieuvriendelijke glaswolvlokken. Die sluiten naadloos aan op je zoldervloer en kunnen ook op moeilijk te bereiken plaatsen worden aangebracht. Zo krijg je een perfecte dichting. Afhankelijk van de functie van de zolder kun je opteren om glaswolvlokken te laten inblazen in de ruimte of glaswolmatten aan te brengen op de vloer. Glaswol isoleert zowel thermisch als akoestisch en houdt de kamers onder je zolderruimte koel in de zomer en warm in de winter. Ze zijn ook vochtwerend en dampdoorlatend waardoor je woning kan blijven ademen.

Gratis EPC-keuring

Ben je overtuigd van de voordelen van zoldervloerisolatie? Teken dan nu in en je kan rekenen op een professionele uitvoering door Iso Protect. Buildwise, voorheen het WTCB, heeft na een grondige controle erkend dat zij geheel volgens de regels van de kunst werken. Bovendien krijg je er nu ook een gratis EPC-keuring door een erkende energiedeskundige bij als je ingaat op de offerte die wij voorstellen. Win-win!

Offerte aanvragen

Powered by Livios